U bent hier:      Home    »    Retail    »    Cascobouw

Retail en casco bouw

Gaat het om een nieuw pand dat "casco" is opgeleverd? Is er sprake van ombouw van uw bestaande winkel of winkelketen? Laat u de gehele bouw door ons verzorgen? Waar het gaat om cascobouw, afbouw of aanpassingen bent u bij Retail Bouw Nederland aan het juiste adres!

Als retailer stelt u specifieke eisen wat betreft maatwerk en snelheid. Door onze expertise op het gebied van aanpassen van cascobouw en onze uitgekiende werkwijze waar het gaat om lean bouw en warehousing kunnen we aan al uw eisen op dit gebied voldoen.

Casco bouw: Maatwerk

We passen het pand geheel aan, in overeenstemming met de wensen van de gebruiker. Zo kunnen we voor u ook extreem grote aanpassingen maken zoals:

  • creëren van liftschachten en (rol)trapgaten
  • creëren van grote vloersparingen of vide-sparingen
  • verzorgen van de diverse staalconstructies
  • aanbrengen van de benodigde lijmbewapening
  • aanpassen of verwijderen van de hoofddraagconstructie met behulp van vijzeltechniek
  • vervangen van gevels en gevelpuien
  • leveren en aanbrengen van trappen en vide-hekwerken
  • Cascobouw

Maar natuurlijk ook de minder extreme aanpassingen zoals

  • aanbrengen van brandwerende voorzieningen
  • egaliseren van vloeren

Casco bouw: Snelheid

We zijn gewend aan snelle opleveringen. Onze werkwijze is daar helemaal op aangepast. Al dit soort constructieve werkzaamheden voeren we, wat we noemen "in retail-tempo" uit. We plannen de cascobouw mee in het zelfde tempo als de noodzakelijke snelle oplevering van de restyle en ombouw (zie 10-dagen-retail-make-over en onze videopresentaties).

De cascobouw is dan ook geheel afgestemd op de gegarandeerd snelle doorlooptijd van 10-dagen-retail-make-over.

Casco bouw: Tijd en kosten beheersbaar

Bij het aanpassen van een casco-opgeleverd pand draait alles om snel en efficiënt uitvoeren van uw ombouwplan. Het gaat om de noodzakelijke aanpassingen en om de snelheid waarmee we die uitvoeren: uw zaak moet zo snel mogelijk weer open. Doordat er geen overdracht hoeft plaats te vinden van cascobouwer naar afbouwer, wordt het casco meteen afgestemd op de details van de afbouw. Hierdoor worden er veel fouten voorkomen. Dit levert u uiteindelijk tijdwinst en kostenbesparing op.

Door onze werkwijze, planning en gebruik van lean bouw en warehousing zijn tijd en kosten voor u beheersbaar te houden. Met onze werkwijze en onze scherpe kostprijs zijn we uniek in Nederland. Vele grote en kleinere retailconcerns gingen u reeds voor.

Meer weten

Wilt u meer weten over casco-bouw? In een persoonlijk gesprek adviseren we u graag over alle mogelijkheden die voor u van belang zijn. We laten u graag en uitgebreid de diverse voorbeelden zien. Neemt u dan ook gerust even contact met ons op.