U bent hier:      Home    »    Projecten    »    Stadsfeestzaal Antwerpen

Stadsfeestzaal Antwerpen

Dienst
Herontwikkeling
Naam opdrachtgever
Stadsfeestzaal Antwerpen

Een shopping hot spot van wereldformaat. Dat is de Stadsfeestzaal aan de Meir in Antwerpen geworden, die op 25 oktober 2007 voor het eerst haar deuren opent voor het publiek. De nieuwe shopping place telt 40 winkelzaken en 275 ondergrondse parkeerplaatsen en combineert mode, vrije tijdsbesteding en gastronomie in een unieke mix van historische en moderne architectuur.

De Antwerpse Stadsfeestzaal is een vooraanstaand historisch monument, gelegen tussen Hopland - met een ruim aanbod van luxueuze winkels - en de Meir, de populaire winkelstraat van Antwerpen. Het imposante 19e eeuwse neoclassistische pand aan de Meir werd in 2000 door een felle brand verwoest. Multe Development -één van de grootste ondernemingen in Europa op het gebied van ontwikkeling, investering en exploitatie van winkelscentra, kantoren en multifunctionele projecten- herstelde het in zijn oude glorie met veel aandacht voor de historische details en de bijzonder luxueuze uitstraling.

Multi Vastgoed heeft de stadsfeestzaal herontwikkeld in hartje Antwerpen aan de Meir. Klomps Bouw Nederland heeft naast de afbouw van de Urban Outfitters, Alexis en Onara, een groot deel van de afbouw werkzaamheden voor Multi Vastgoed uitgevoerd. Het ging hierbij om grote constructie sparingen, dekvloeren, logistieke werkzaamheden, betonwerk, diverse timmerwerken, enz. Met een groot team zijn we 3 maanden tot aan de opening bezig geweest om het complex te voltooien.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.